Uutiset 26.1.2012

Musiikkilukiolaisten suosikkina Niinistö

Nuorisovaalit PRESSA -hankkeessa oli mukana lähes 650 koulua. Valtakunnallisissa nuorisovaaleissa Sauli Niinistö sijoittui ensimmäiseksi. Timo Soini sai myös paljon ääniä sijoittuen toiseksi.

Kaustisen musiikkilukion tuloksissa Sauli Niinistö oli selvästi ensimmäisenä. Pekka Haavisto sijoittui toiseksi saaden vain hieman enemmän ääniä kuin Timo Soini, joka sijoittui kolmanneksi.

Nuorisovaalien toinen kierros järjestetään Kaustisen musiikkilukiossa 25.1. Valtakunnallinen tulos julkaistaan 1. helmikuuta.

Kaustisen musiikkilukio mukaan Verkko ja media 2013 -hankkeeseen

Keski-Pohjanmaan aikuisopiston koordinoimana ja Keski-Pohjanmaan AMK:n avustamana on alkanut  viestintä- ja media-alan alueellinen kehittämiskokonaisuus, johon Kaustisen musiikkilukio on liittynyt nyt yhteistyökumppaniksi.

Hanke pyrkii kehittämään mediaosaamista, tukemaan yrittäjyyttä alalla sekä lisäämään näkyvyyttä. Se myös tuo toiminnalliset puitteet yhteistyökumppaneille, kuten Netti TV:n hyödyntämisen musiikkilukion nettilehdessä.

LIME -oppimiskeskushanke sekä Verkko ja media 2013 pitävät tavoitteinaan yhdessä musiikkilukion kanssa muun muassa yhteistä konserttituotantoa ja mediaosaamisen liittämistä osaksi opiskelua.

Kaustisen musiikkilukio Opinlakeusmessuilla

Seinäjoella pidettiin vuotuiset Opinlakeusmessut 18.-19.1.2012. Musiikkilukion opiskelijoita, opinto-ohjaaja Liisa Pyykkö-Seppälä sekä kanslisti Ira Korkala edustivat kouluamme sen omassa infopisteessä.

Osastolla kävijöille esiteltiin musiikkilukion opintomahdollisuuksia, näytettiin esittelyvideoita koulusta, mainostettiin myös koulun omaa Rakkaustinen-nettilehteä  ja koulun tulevaa musikaalia West Side Story.

Musiikkilukiolta saatiin myös elävää musiikkia. Rasmus Tammikin ohjaama Biffy Tree heitti muutaman setin messujen aikana.

Teksti: Juho Keskinen ja Annika Nevanpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *