Kaustisen musiikkilukio on yksi 12 lukiosta, jotka ovat mukana kaupallista taitoa ja globaalia liikesivistystä toiselle asteelle tarjoavassa Yrityselämän uudet sukupolvet -hankkeessa. Lukiot ovat edelläkävijöitä, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa jopa kahdeksan kansainvälisen liiketoiminnan digitaalista kurssia. Hankkeessa mallinnetaan kurssit, joiden on tarkoitus tulla vuodesta 2018 lähtien kaikkien lukioiden opetussuunnitelmiin.

Tarjolla on seuraavia kursseja:
 1. Ideasta tuottoa
 2. Myynti, markkinointi ja neuvottelutaidot
 3. Globaali markkinatalous
 4. Business-kulttuurit
 5. Etiikka ja lainsäädäntö johtamisessa
 6. Logistiikka ja digitalisaatio
 7. Yrityksen perustaminen ja pyörittäminen
 8. Slush ja Slush for Youth

Kurssien sisällöt tuotetaan yhteistyössä Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, EVAn, Suomen Pankin, Suomen Ekonomien, OKMn ja OPHn kanssa.

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT tuottaa lukiokurssit Yrityselämän nuoret sukupolvet -verkostolle.

Kaustisen musiikkilukion opiskelijat osallistuivat SLUSH-tapahtumaan syksyllä 2015. Lue tästä lisää!

Yrityselämän Nuoret Sukupolvet - esite (PDF)

Yrityselämän Nuoret Sukupolvet - Powerpoint-esitys (PDF)

Slush Katainen