joomla social share plugin

Kaustisen musiikkilukion opiskelijat järjestävät maanantaina 1.4 klo 13.00–14.15 musiikilukiolla (os. Meerbuschintie 1, Kaustinen) yleisölle avoimen eduskuntavaalipaneelin, johon kutsumme mukaan Vaasan vaalipiirissä vuoden 2019 eduskuntavaaleissa ehdokkaita asettaneet puolueet. Paneeli tarjoaa ehdokkaille tilaisuuden kertoa omista ja puolueidensa poliittisista kannoista. Teemat ja kysymykset ovat opiskelijoiden valmistelemia. Paneeliin kutsutaan alueen tiedotusvälineet.

Mukaan ilmoittautuneet eduskuntavaaliehdokkaat ovat:

Tuomo Puumala (Keskusta)

Mauri Peltokangas (Perussuomalaiset)

Ari Huuki (SDP)

Anni Teerikangas (Vihreät)

Heimo Fiskaali (Kristillisdemokraatit)

Virpi Karhu (Vasemmistoliitto)

Rehtori

Apulaisrehtori
Rasmus Tammik

Opinto-ohjaus, korkeakouluopinnoista vastaava
Leena Hietaniemi (1.2. - 1.6.2019)